Infrastruktúra

Fotógaléria

Szeretnénk, az év nagy részében élettel megtölteni a fotógalériát. Megpróbálunk minél több történelmi kiállítást szervezni, de támogatni is szeretnénk a fiatal művészeket, fotósokat azzal, hogy rendelkezésükre bocsájtjuk a falu galériáját, ingyen.

A kiállításaink bevételeit, mindig a falu rendezvényeire szeretnénk fordítani.

Kérjük, látogasson el minél több kiállításunkra, és támogassa Kovácsszénáját.

Köszönjük!

Kultúrház

Kovácsszénája kultúrterme egyedülálló a környéken. Technikai fejlettsége, mely 6.1-es hangzással és vetítésekre alkalmas projektorral rendelkezik, megfelel a mai kor követelményeinek. Színpadán kisebb zenekarok, és eladó művészek léphetnek fel, mely előadásokkal a falu lakosságát és az idelátogatókat szeretnénk szórakoztatni.
Oktató jellegű előadásokat is szeretnénk tartani.

Kérjük, látogasson el minél több vetítésünkre, koncertünkre vagy előadásunkra, és támogassa Kovácsszénáját.

Köszönjük!

Bolt

2011 év elején szeretnénk megnyitni élelmiszerboltunkat, melyben megpróbáljuk a helyi termékeket előnyben részesíteni. Legfőbb célja az üzemeltetésnek, hogy a falu lakói számára a mindennapi friss kenyér és tej beszerezhető legyen.

Piactér

A Hári ház udvarán egy igényes piacteret alakítunk ki, ahol rendszeresen háztáji vásárokat fogunk tartani. A faluban élő termelők itt fogják piacra bocsájtani finomabbnál finomabb termékeiket. Látogasson el honlapunkra rendszeresen és kövesse figyelemmel a piactér építését.