Infrastruktúra

  Fotógaléria

  Szeretnénk, az év nagy részében élettel megtölteni a fotógalériát. Megpróbálunk minél több történelmi kiállítást szervezni, de támogatni is szeretnénk a fiatal művészeket, fotósokat azzal, hogy rendelkezésükre bocsájtjuk a falu galériáját, ingyen.

  A kiállításaink bevételeit, mindig a falu rendezvényeire szeretnénk fordítani.

  Kérjük, látogasson el minél több kiállításunkra, és támogassa Kovácsszénáját.

  Köszönjük!

  Kultúrház

  Kovácsszénája kultúrterme egyedülálló a környéken. Technikai fejlettsége, mely 6.1-es hangzással és vetítésekre alkalmas projektorral rendelkezik, megfelel a mai kor követelményeinek. Színpadán kisebb zenekarok, és eladó művészek léphetnek fel, mely előadásokkal a falu lakosságát és az idelátogatókat szeretnénk szórakoztatni.
  Oktató jellegű előadásokat is szeretnénk tartani.

  Kérjük, látogasson el minél több vetítésünkre, koncertünkre vagy előadásunkra, és támogassa Kovácsszénáját.

  Köszönjük!

  Bolt

  Pillanatnyilag falunkban állandó bolt nem üzemel, a falut heti 3 alkalommal mozgóbolt látogatja, illetve szintén vásárolható zöldség-gyümölcs, húsárú és tej a heti pár alkalommal nálunk megforduló kereskedőktől.

  A legközelebbi élelmiszerüzlet Abaligeten, illetve Orfűn található.

   

  Piactér

  A Hári ház udvarán egy igényes piacteret alakítunk ki, ahol rendszeresen háztáji vásárokat fogunk tartani. A faluban élő termelők itt fogják piacra bocsájtani finomabbnál finomabb termékeiket. Látogasson el honlapunkra rendszeresen és kövesse figyelemmel a piactér építését.